Så här använder du appen!


1. Tryck på appen. Du kommer till den specifika dagen för lunchbeställning. Välj en/flera rätter genom att tryck längst till vänster om varje rätt. Tryck därefter på pilen längst ner för att komma till nästa steg.

2. Välj antalet portioner. Har du valt flera rätter ska du välja antalet portioner för varje enskild rätt. Tryck på pilen till höger för att komma till nästa steg.

3. På denna vy ser du antalet portioner samt vilka rätter du har valt. Bekräfta genom att trycka på pilen till höger för att gå vidare till nästa steg.

4. Skriv in ditt för samt efternamn i det första fältet och ditt företag på nästa fält. Nästa gång du beställer finns dina uppgifter skrivna i rutorna. Tryck på pilen till höger för att komma till nästa steg. (Rensar du webbläsarhistorieken kommer dina uppgifter att tas bort från fälten)

5. Din beställning har registrerats. Smaklig måltid!

Ladda ner vår App!

Android

1. Ladda ner appen från Google Play

2. Tryck på installera.

3. Efter installation syns appen på hemskärmen
Vid lunchbeställning vänligen tryck på appen ”Mässen” på din hemskärm och följ stegen för Lunchbeställning.

iPhone och iPad

1. Öppna en webb-browser, exempelvis Safari. Skriv in länken
http://www.mässen.com/mobile
Tryck på knappen Dela. Det är ikonen i mitten längst ner på sidan. Det representerar en sida med en pil som kommer ut av det (som visas direkt nedanför).

2. Tryck på knappen ”Lägg till på hemskrämen” (på eng ”Add to homescreen”).

3. Ge bokmärket ett namne, skriv in namnet ”Mässen” i fältet. Tryck på Add/Ok.

4. Bokmärket har lagts till på hemskärmen. Vid lunchbeställning vänligen tryck på Bokmärket ”Mässen” på din hemskärm och följ stegen för Lunchbeställning.